MITM-атаки та їх виявлення засобами Security Operations Center (SOC) - Федюшин, О. І.; Федосенко, А. М.; Сухотеплий, В. М. (My University, 2025)
В епоху тотальної цифровізації, коли особисті та корпоративні дані стали найціннішим активом, питання захисту інформації від несанкціонованого доступу набуває вищого рівня. Кожна людина повинна критично оцінювати ситуації, коли її просять надати конфіденційні дані, і бути впевненою, що взаємодіє з легітимною системою, а не зі зловмисником.
Keywords: несанкціонований доступ