Використання фізично коректного рендерингу (pbr) під час створення фотореалістичної 3D моделі для комп'ютерних ігор - Кулішова, Н. Є.; Манскова, Ю. Ю. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У цій роботі йдеться про використання технологій фізично коректного рендерингу в ігровій індустрії. Розглядаються різновиди текстур, за допомогою яких можливо зробити імітацію освітлення, рельєфу, прозорості чи свічення моделі для економії ресурсів комп’ютера при рендерингу в реальному часі.
Keywords: рендеринг; ігрова індустрія