Розробка системи управління міні-роботом за допомогою мобільного додатку - Медведєв, А. М. (My University, 2020)
Мета магістерської роботи – розробка та удосконалення системи управління міні-роботом з використанням сучасних підходів в методах управління та програмування робототехнічних систем. Об’єкт дослідження – процес управління траєкторією руху мобільного міні-робота. Предмет дослідження – система дистанційного управління мобільним роботом за допомогою мобільного додатку.
Keywords: дистанційне керування; мобільний робот; android; arduino; bluetooth; internet of things