Управління потоками сигналів відповіді в несинхронних мережах систем вторинної радіолокації - Ткач, М. Г.; Семенець, В. В. (ХНУВС, 2022)
Значну роль в інформаційному забезпеченні системи контролю повітряного руху і управління повітряного руху відіграють системи вторинної радіолокації. Однак побудова зазначених інформаційних систем на принципах двоканальної передачі інформації, несинхронній мережі, та одноканальної системи масового обслуговування сигналів запиту з відмовами в літаковому відповідачі з відмовами призводить до зниження якості інформаційного забезпечення користувачів. В запропонованій роботі розглядається можливості управління потоками сигналів відповіді, які дозволяють підвищити ймовірності отримання інформації від відповідачів, що знаходяться на одному азимуті щодо запитувача.
Keywords: сигнал запиту; вторинна радіолокація