Розробка вебзастосунку для надання персональних рекомендацій щодо одягу і музики у залежності від погоди - Писарєв, В. С. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є алгоритми для надання персональних рекомендацій щодо одягу та музики відносно погодних умов. Метою роботи є створення системи, яка надаватиме користувачу рекомендації щодо одягу та музики відповідно до отриманої погоди в його геолокації. Під час роботи використано методи для аналізу погодних умов, методи для аналізу музики та одягу на основі, яких було розроблено алгоритми для роботи сервера. Проведено дослідження, під час якого проаналізовано точність роботи алгоритмів. Розроблено API методи, завдяки яким можна звертатись до вебзастосунку незалежно від системи, для отримання персональних рекомендацій. У результаті роботи розроблено повноцінний вебзастосунок, який надає рекомендації користувачу відповідно до його координат.
Keywords: підбір музики; підбір одягу; надання персональних рекомендацій