Якісне управління сучасною бібліотекою в умовах інноваційного розвитку - Ніколаєнко, Н. М. (My University, 2014)
Розвиток бібліотек в умовах інформаційного суспільства. Використання іноваційних технологій в управлінні сучасною бібліотекою.
Keywords: сучасна бібліотека; управління бібліотекою; ресурсна база бібліотеки; інформаційні технології