Аналіз дизайну сучасних навчальних сайтів для дітей молодшого шкільного віку - Бондар, А. С.; Бокарєва, Ю. С. (ХНУРЕ, 2020)
Сучасний досвід показує важливість застосування он-лайн освіти вже з самого початку навчання у школі. У даній роботі проаналізовано особливості дизайн-оформлення сайтів для навчання дітей молодшого шкільного віку. Виокремлені найважливіші елементи, розглянуті можливі кольорові та шрифтові рішення.
Keywords: поліграфічні технології; навчальний сайт