Розробка антени аналізу для пеленгатора діапазону 1000-6000 МГц - Чернов, В. С. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження. Процеси функціонування антен моніторингу у складі радіопеленгаційних комплексів. Предмет дослідження. Надширокосмугова антена моніторингу у складі радіопеленгатора. Мета роботи – розробка засобами комп’ютерного моделювання антени моніторингу для роботи у складі радіопеленгатора у смузі частот 1000-6000 МГц. Представлені результати комп’ютерного моделювання надширокосмуговї антени моніторингу радіопеленгатора у смузі частот 1000-6000 МГц засобами CAD AWRDE v. 14, на основі чого розроблена конструкція активної антени моніторингу. Область застосування – пеленгаторні системи та засоби радіомониторингу.
Keywords: антени радіомоніторингу; пеленгаторні антени; коефіцієнт підсилення антени; КСХН; CAD