Картування кт-параметрів хребців людини у нормі - Філімонов, С. О. (ХНУРЕ, 2022)
Створення засобів оцінки індивідуальних параметрів кісткових структур на основі КТ має базуватись на порівнянні зі шкалою нормативних значень, що створює можливість комплексної оцінки кісткового статусу людини та раннє виявлення ознак як системних порушень, так і локальних патологічних уражень кісток людини.
Keywords: КТ, хребет, рентгенівське зображення