Підтримка прийняття рішень в умовах невизначеності інформації про психологічний стан людини - Тютюник, О. О.; Носань, Ю. В. (ХНУРЕ, 2025)
Сучасні умови діяльності людини характеризуються високим рівнем стресу, інформаційним перевантаженням та необхідністю прийняття важливих рішень в умовах обмеженої інформації. Це особливо актуально для сфер, що передбачають відповідальність за життя, здоров’я або суспільний добробут. У зв’язку з цим виникає потреба у створенні інформаційних технологій для моніторингу психологічного стану людини на основі аналізу її вегетативних показників за умов невизначеності
Keywords: інформаційне перевантаження