Постановка задачі ретроспективного аналізу якості двопараметричної прогнозної моделі - Романенков, Ю. О.; Вартанян, В. М. (ХНУВС, 2023)
Успішне вирішення завдання забезпечення якості прогностичної діяльності в цілому, та якості прогнозів, зокрема, є необхідною умовою ефективного управління організацією.
Keywords: прогнозна модель; ретроспективний аналіз