Методи обробки даних в розподілених системах - Курченко, С. І. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів обробки та зберігання даних в розподілених системах. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено порівняльний аналіз методів обробки та зберігання даних в розподілених системах. Також були розглянуті методи доступу до даних в паралельних розподілених сховищах даних на платформі MapReduce/Spark. Розроблен модифікований метод обробки даних та виконання запитів до паралельного розподіленого сховища даних на базі технології MapReduce/Spark з використанням фільтру Блума.
Data Processing Methods in Distributed Systems
Keywords: MapReduce; Spark; розподілена система; сховище даних