Дослідження методів гейміфікації процесу онлайн навчання на прикладі розробки веб-застосунку для опанування навичок сліпого набору - Букатич, А. В. (My University, 2024)
Метою роботи є створення та детальний опис розробки веб-додатка для онлайн навчання сліпої печаті. Методи розробки базуються на таких технологіях, як JavaScript, React, NodeJS, Git. У результаті роботи створено план та детальний опис розробки додатка, які можна використовувати як основу для створення програмної реалізації та стартап-проєкту у сфері освіти у вигляді веб-додатка для навчання.
Keywords: гейміфікація; десктоп додаток; онлайн платформа для навчання; WEB-додаток; JAVASCRIPT; REACT