Дослідження архітектури та методів побудови PWA додатків на базі JavaScript - Долгих, К. І. (My University, 2021)
Об’єктами дослідження є бібліотеки та фреймворки, які дозволяють будувати PWA додатки на базі JavaScript. Метою роботи є дослідження архітектури та методів побудови PWA додатків на базі JavaScript та огляд існуючих пакетів і фреймворків, які дозволяють та спрощують розробку. Результатом роботи є рекомендації щодо ефективного використання засобів та бібліотек JavaScript при побудові PWA додатків та програмна реалізація цих методів та підходів, яка може бути вбудована у будь-які PWA додатки для спрощення їх розробки.
Keywords: pwa; javascript; indexeddb; typescript; react; архітектура; push api; service worker; notification api; browser; typescript