Методика розрахунку місцезнаходження агентів соціальних мереж при проведенні інформаційних операцій - Герасимов, С. В.; Базарний, С. В. (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
Інформаційні операції та психологічні операції проводяться з метою протидії інформаційним операціям противника, створення сприятливих умов для застосування своїх військ (сил) і підготовки населення до боротьби з противником. До таких операцій відносяться також психологічні дії та розповсюдження підготовленої спеціальної інформації для психологічного впливу на емоції, мотиви, раціональне мислення та поведінку цільової аудиторії противника
Keywords: місцезнаходження агентів соціальних мереж; психологічні дії