Використання геодезичних ліній для трасування шляхів у гористій місцевості - Табакова, І. С. (НТМТ, 2014)
При трасуванні автомобільних чи залізничних доріг у гористій місцевості слід враховувати багато факторів, серед яких головними є мінімальна довжина шляху, а також дотримання допустимих норм крутизни нахилу траси.
Keywords: трасування шляхів; автомобілі; геодезичні лінії