Визначення показників якості для оцінювання роботи відділу електронних ресурсів - Влащенко, Л. Г.; Нікітенко, О. М.; Бояріна, Л. О. (ХДУХТ, 2010)
Розглядаються показники якості для оцінювання роботи відділу електронних ресурсів бібліотеки
Keywords: електронний ресурс; показники якості; бібліотека