Дослідження моделей мультивалютної оплати за послуги у ІТ - проекті - Скорий, О. Ю. (My University, 2020)
Метою даної роботи є дослідження методів та моделей оплати різною валютою, з метою підвищення ефективності проведення мультивалютних платежів.
Keywords: моделі мультивалютно оплати; транскордонні платежі; проведення мультивалютних платежів; процеси оплати різної валютою