Аналіз засобів підвищення надійності, експлуатаційної відновлюваності та доступності інфокомунікаційних мереж - Персіков, М. А.; Лемешко, В. О.; Хіхло, В. Ю. (НТУ "ХПІ", 2023)
Обґрунтовано необхідність підвищення надійності, відновлюваності та доступності (Reliability, Maintainability, and Availability, RM&A) сучасних інфокомунікаційних мереж.
Keywords: Reliability; Maintainability; Availability