Знання як фундаментальний ресурс в управлінні персоналом - Петряєв, О. О.; Несен, М. А. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У статті виявлений взаємозв’язок системи управління персоналом із самостійною сферою управлінської діяльності – знаннями. Проаналізована проблема невизначеності при схваленні рішень, що впливають на діяльність організації. Досліджено шляхи подолання можливих помилок через недостатню кваліфікацію виконавчих органів. Визначено напрямки ефективного функціонування бізнес-процесів. Відзначено необхідність урахування кожної підсистеми
Keywords: трудовий потенціал; конкурентоспроможність