Доцільність реалізації програми «Безпечне місто» на теріторії України - Бараннік, Волод. Віктор.; Комолов, Д. І.; Корольова, Н. А. (видавництво "МАДРИД", 2019)
Розглянуто стан впровадження реалізації програми «Безпечне місто» на території України. Розкрито основні напрямки застосування цієї програми. Виявлені основні проблемні питання, з якими стикаються при побудові територіальних проектів «Безпечне місто». Визначено основні позитивні напрямки для українського суспільства під час реалізації таких проектів.
Keywords: безпечне місто; відеоспостереження; відеоаналітика; безпека міста