Використання QR-кодів в освітній діяльності - Петрова, К. К.; Дейнеко, Ж. В. (ХНУРЕ, 2022)
Освітня діяльність є одним із напрямків, яка у своєму розвитку використовує різноманітні передові технології. Це дає змогу підвищити привабливість процесу навчання, різних професій, залучити потенційних абітурієнтів, розвинути необхідні навички студентів. Серед таких нових технологій слід відзначити використання QR-кодів у навчальній діяльності. Виходячи з цього, у роботі розглянуто: види штрих-кодів та основні напрямки використання QR-кодів
Keywords: освіта; навчання