Т. 9 : Конференція "Управління знаннями та конкурентна розвідка" - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Відповідальність за зміст поданого матеріалу несе його автор
Keywords: управління знаннями; конкурентна розвідка