Спосіб інформаційного забезпечення користувачів - UA58925 - Безрук, В. М.; Обод, І. І.; Свид, І. В. (ХНУРЕ, 2011)
Спосіб інформаційного забезпечення користувачів, який полягає в тому, що за допомогою систем первинної радіолокації визначають просторові координати об'єкта, запитувачем системи вторинної радіолокації випромінюють сигнали запиту у напрямку цього об'єкта, які приймають відповідачем об'єкта, аналізують, формують та випромінюють сигнали відповіді, які приймають запитувачем та аналізують, який відрізняється тим, що визначають просторові координати об'єкта за допомогою навігації, на основі яких формують пакет інформації, котрий за допомогою відповідача випромінюють як сигнал відповіді, який приймають запитувачем, декодують, порівнюють просторові координати об'єкта, отримані за допомогою систем первинної та вторинної радіолокації і на основі цього формують пакет інформації, який видають користувачам.
Keywords: інформаційне забезпечення; просторові координати об'єкта