Дослідження процесів міграції баз даних в корпоративних системах - Кошова, А. О. (My University, 2019)
В рамках даної роботи було проведено дослідження міграції між СУБД MS Server та PostgreSQL, була доведена актуальність дослідження, проаналізовані аналоги систем, що існують, обґрунтована мета розробки програмного засобу, поставлена задача дослідження. На основі цих досліджень розроблений метод міграції баз даних. В роботі досліджений новий метод міграції даних та проаналізована область використання нового методу.
Keywords: міграція; масштабованність; ms server; posgres; схема бази даних