Спосіб ідентифікації повітряних об'єктів за ознакою "свій-чужий" (UA143437) - Свид, І. В.; Обод, І. І.; Глущенко, А. О.; Чернишов, М. В.; Бойко, Н. В. (My University, 2020)
Спосіб ідентифікації повітряних об'єктів за ознакою "свій-чужий", який полягає в тому, що запитувачем випромінюють сигнали запиту, які приймають відповідачем, аналізують та випромінюють сигнали відповіді, які приймають запитувачем, аналізують і за результатами аналізу видають сигнали ідентифікації за ознакою "свій-чужий", який відрізняється тим, що у відповідачі, на основі аналізу відомих періодів слідування сигналів запиту, виділяють синхронні послідовності сигналів запиту, на кожний сигнал запиту яких і випромінюють сигнал відповіді.
Keywords: ідентифікація об'єкту; повітряний об'єкт; ознака "свій-чужий"