Аналіз проблем і можливостей, пов'язаних з пошуком інформації в мережі Інтернет - Біличенко, А. С. (ХНУРЕ, 2024)
У цій статті проведено аналіз проблем і можливостей, пов'язаних із пошуком інформації в мережі Інтернет. Розглядаються основні інструменти та елементи, що використовуються для пошуку інформації. Описується загальний алгоритм пошуку інформації в Інтернеті. Аналізуються переваги та недоліки використання Інтернету для пошуку інформації.
Analysis of problems and opportunities related to search for information on internet
Keywords: пошукова система; ефективність пошуку; алгоритм ранжування; оцінка джерел інформації; Internet