Дослідження методів вирішення оптимізаційних задач цілочисленого програмування для системи керування пасікою - Мазурова, О. О.; Шаповал, А. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою роботи є дослідження методів вирішення оптимізаційних задач цілочисленого програмування для системи керування пасікою та розробка програмної системи, яка на основі даних про пасіку буде пропонувати оптимальний план збору та продажу продуктів бджільництва.
Keywords: керування пасікою; бджільництво