Інтелектуальні функції в ADOBE PHOTOSHOP - Колесникова, Т. А.; Портянченко, М. О. (Вид-во «Політехніка», 2020)
Під час роботи з цифровими зображеннями одна з неминучих операцій, що займає багато часу — виділення об'єктів. Це найважливіший процес при створенні складних кадрів, де використовується компоузінг (створення цілісного зображення, шляхом суміщення декількох шарів відзнятого фото або зображень створених комп'ютером), а також для органічного відділення головних об'єктів від фону, будь то людина або який-небудь предмет, користуючись різними прийомами.
Keywords: фото; створення складних кадрів