Аналіз складності реалізацій криптосистеми на групі Судзукі - Халімов, Г. З.; Котух, Є. В.; Сергійчук, Ю. О.; Марухненко, О. С. (ХНУРЭ, 2018)
В роботі розглянуто основні реалізації криптосистем на групах і аналіз оцінки складності обчислень.
Keywords: криптографія з відкритим ключем; криптографія; логарифмічні сигнатури