LATEX в дiї. Рекомендацiї з використання видавничої системи LATEX - Нікітенко, О. М. (ХНУРЕ, 2018)
Описано роботу в настольній видавничій системі Latex. Наведено приклади створення анімаційних презентацій, побудови графіків, описано можливі помилки
Keywords: beamer; Latex; pdfplot; tex; анімація; презентація; таблиця