Порівняння алгоритмів побудови динамічних черг в установах - Семенова, Н. В.; Широкопетлєва, М. С. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є порівняння та вибір оптимального за часом алгоритму побудови динамічних черг в установах в залежності від часу необхідного на вирішення питання певного клієнту для пошуку найменшого часу очікування. Вибір оптимального за часом алгоритму сприятиме отриманню позитивної оцінки сервісу з боку клієнта, а також дозволить обслуговувати більшу кількість за певний проміжок часу.
Keywords: клієнт