Розроблення та дослідження методу автоматичної генерації рівнів відеогри-платформера - Алмакаєва, А. Є. (My University, 2020)
У результаті роботи розроблено алгоритм генерування рівнів з обмежувальними умовами та здійснена програмна реалізація відеогри з можливістю безкінечного генерування рівнів без втручання розробника.
Keywords: відеогра; аркада; платформер; фреймворк; мідкорний