Система керування якістю вищого навчального закладу - Вороніна, О. О.; Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (ДонНУЕТ, 2007)
Система керування якістю вищого навчального закладу
Keywords: вищий навчальний заклад; бібліотека