Моделі хмарного тестування програмного забезпечення - Марченко, В. В. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розроблення моделі середовища хмарних обчислень для тестування програмного забезпечення з різними типами хмар. Модель є основою розробки хмарних фреймворків, створених для вирішення проблем у галузі комп'ютерної інженерії, які пов'язані з інтеграцією сервісів тестування у розподілене мережеве середовище та перевіркою хмарних програмних систем, оцінкою програмних середовищ виконання завдань та управлінням обчислювальним середовищем. З точки зору розробки програмного забезпечення, робота демонструє, як нова парадигма веб-сервісу дозволяє відносно просто включати як старе так і нове програмне забезпечення та тестувати їх взаємодію.
Models for Cloud Software Testing
Keywords: хмарні технології