Дослідження матричних обчислень для вивчення еволюції динамічних систем - Корнієнко, К. М. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження матричних обчислень для вивчення еволюції динамічних систем, а також особливості програмної реалізації явних формул для деяких матричних експонент при дослідженні динамічних систем. Методи розробки програмного продукту базуються на інструментах розробки десктопного додатку на платформі С# з використанням спеціальних бібліотек (Drawing2D). В результаті роботи розглянуто методи дослідження матричних експонент, методі дослідження динамічних систем
Keywords: динамічна система; матрична експонента; закон еволюції; c#; десктопний додаток; явні формули