Розробка дизайну інтерактивного додатку «GO KHARKIV» - Шарун, Д. А.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
Під час пандемії Covid-19 було розроблено інноваційний метод вивчення історії міста як альтернативу традиційному навчанню в класі. Мета цього проекту – заохотити молодь здобувати знання, пов’язані з міською історією за допомогою інноваційних технологій. У роботі представлена ідея додатка, який пропонує використовувати QR-коди на будівлях для привернення уваги та запровадження бонусної системи заохочення за їх сканування.
Keywords: дизайн інтерактивного додатку; додаток «GO KHARKIV»