Розробка інтелектуальної системи безпеки з використанням комп’ютерного зору - Волков, Д. П. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка інтелектуальної системи безпеки з використанням комп’ютерного зору. Огляд та порівняння подібних існуючих систем та розробка схеми власної системи. У ході виконання кваліфікаційної роботи потрібно розробити схему функціонування сучасної системи безпеки для відстеження загроз на основі технологій комп’ютерного зору, підібрати компоненти системи, реалізувати схему пристрою, розробити програмне забезпечення та провести тестування програмного забезпечення
Keywords: відеоспостереження; система безпеки; обробка зображень; ESP32; tensorflow