Т. 4. Конференція "Перспективи розвитку інфокомунікацій та інформаційно-вимірювальних технологій" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2024)
У збірнику представлені матеріали доповідей учасників 28-го Міжнародного молодіжного форуму «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті». Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою.
Keywords: молодіжний форум; інформаційно-вимірювальні технології