Т. 3. Конференція "Інформаційні радіотехнології та технічний захист інформації" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2024)
В збірник включені матеріали 28-го Міжнародного молодіжного форуму «Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті». Збірник адресовано науково-педагогічним працівникам, аспірантам, студентам і широкому колу фахівців технічного профілю. Редакційна колегія може не поділяти концептуальні ідеї авторів та інтерпретаційні підходи, репрезентовані у змісті тез. Відповідальність за достовірність поданих матеріалів, наведених цитат, статистичних та емпіричних даних несуть учасники та їх наукові керівники згідно з юридичними й етичними нормами академічної доброчесності.
Keywords: молодіжний форум; технічний захист інформації