Розробка модуля «Аналіз ефективності виконання робіт» інформаційної системи фірми з прокладання волоконно-оптичних ліній звʼязку - Моргунова, Д. І. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є інформаційна система фірми з прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку. Метою роботи є створення модуля, що дозволяє автоматизувати процес аналізу ефективності виконання робіт бригадами, формувати ключові показники ефективності та забезпечити візуалізацію результатів у зручному форматі. У ході роботи виконано аналіз організаційної структури фірми, вивчено чинні підходи до вимірювання ефективності праці, розроблено математичну модель обчислення ефективності, побудовано інформаційну модель у вигляді реляційної бази даних, спроєктовано DFD-діаграми та інтерфейс введення даних. Результатом роботи є реалізований модуль «Аналіз ефективності виконання робіт», що дозволяє підвищити прозорість управлінських рішень, скоротити час на аналіз і покращити контроль за ходом виконання робіт у сфері волоконно-оптичних ліній зв’язку.
Keywords: волоконно-оптична лінія звʼязку; виконання робіт бригадами