Технологія створення кросплатформеної інформаційної системи для персональної багатофункціональної електронної бібліотеки - Скоромний, О. Г. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз технологій створення багатоплатформової інформаційної системи для персональної багатофункціональної електронної бібліотеки та розробка власної технології створення інформаційної системи для персональної електронної бібліотеки. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено огляд сучасних пошукових систем та баз даних з вбудованим повнотекстовим пошуком. За результатами проведених досліджень були проаналізовані технології та інструменти розробки програмного забезпечення та на їх основі було зроблено обгрунтований вибір. Як результат кваліфікаційної роботи було створено спеціалізований програмний продукт, що задовольняє вимогам. Програмний засіб було реалізовано на мові С# на платформі .NET в середовищі Visual Studio з графічним інтерфейсом, побудованим за допомогою WPF.
Technology of Creating Cross-Platform Information System for Personal Multifunctional Electronic Library
Keywords: Visual Studio; Windows Presentation Foundation; C#; .Net Core; електронна бібліотека; пошукові системи; Sphinx