Методи і засоби захисту інформації від силових деструктивних електромагнітних впливів - Басанець, І. І. (My University, 2020)
В роботі розглядається безпека об’єкта захисту з можливістю атаки з різних каналів деструктивного електромагнітного впливу: атака по провідним лініям живлення, атака по металоконструкціям будівлі, а також атака по безпровідним каналам. Було розглянуто сучасні методи і засоби захисту. Було проведено експериментальні дослідження з можливості використання рефлектометра Р5-13 для захисту у провідних ліній.
Keywords: електромагнітний імпульс; електромагнітний вплив; деструктивні електромагнітні впливи; електромагнітний тероризм; захист інформації; технічний захист