Вивчення професійної лексики на заняттях з англійської мови в вищих навчельних закладах. - Савченко, І. В.; Вергун, Т. І. (CPM "ASF", 2018)
Стаття розкриває зміст навчання професійно-спрямованої лексики на заняттях з англійської мови. Проаналізовано комунікативний та практичний підхід до процесу навчання. Запропоновано аспекти нових освітніх концепцій впровадження ефективних комунікативних технологій.Показано використання оптимальних та допоміжних засобів навчання, які входять до склпду навчально-методичних комплексів. Описано комунікативні вміння, які сформовані на основі мовних знань.
Keywords: Професійно-спрямована лексика; лексична компетенція; комунікативні технології