Аналіз методів дозування рідин для ацетонової лазні - Журавель, І.; Гурін, Д. (My University, 2022)
В даному матеріалі наведено аналіз методів дозування рідин для різних видів матеріалів.
Keywords: дозування; ацетонова лазня