Інтеграція елементів штучного інтелекту у систему онлайн навчання - Бродягіна, Д. А. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – генерація контенту системи онлайн-навчання штучним інтелектом. Предметом дослідження - інтеграція штучного інтелекту у web-сервіс реалізований мовою PHP, використовуючи фреймворк Laravel. Мета дослідження – інтеграція елементів штучного інтелекту у систему онлайн навчання для пришвидшення процесу створення навчального контенту для системи онлайн-навчання та зменшення навантаження на викладачів і контент менеджерів системи. Методи дослідження – системний аналіз, технології онлайн навчання, штучний інтелект, методи та засоби розробки програмного забезпечення. У роботі проведено аналіз існуючих систем онлайн навчання з інтегрованим штучним інтелектом, їх роль у системі та функціональність. Визначено можливі варіанти інтеграції штучного інтелекту в систему онлайн навчання. Був реалізований функціонал звернення та відображення відповіді від штучного інтелекту при створенні та редагуванні публікацій платформи. Система була розроблена на основі завдання на кваліфікаційну роботу і може бути використана в реальних умовах. Платформа призначена для корпоративних використовуватися компаніями різних розмірів.
Keywords: онлайн навчання; фреймворк Laravel