Критерії оцінки ефективності паковання - Дейнеко, Ж. В.; Світлична, В. Г. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Метою даної роботи є визначення основних критеріїв оцінки паковання, для якісного аналізу сучасних споживчих паковань.
Keywords: ефективність паковання; оцінка паковань