Модуль діагностики емоційного вигорання льотного складу в професійній діяльності - Герман, Т. В.; Селіванова, К. Г. (Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, 2020)
В тезах доповіді був розроблений спеціалізоване програмний модуль, що дає змогу виконати експрес-діагностику емоційного вигорання у пілотів будь-якого профілю та якісно проводити обробку результатів. Отримані звіти досліджень можуть зберігатися та використовуватися для попередження нервових зривів та емоційного перенапруження льотного складу.
Keywords: пілот; емоційне вигорання; програмний модуль; експрес-діагностика