Можливості реалізації методу просторового захисту радіозв’язку - Белокурський, Ю. П.; Іохов, О. Ю.; Козлов, В. Є.; Щербина, О. О. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2017)
Можливості реалізації методу просторового захисту радіозв’язку.
Keywords: можливості; можливості реалізації; мотод; реалізація методу; метод просторового захисту; просторовий захист; захист радіозв'язку