Дослідження механізмів адаптації безпроводових WiMAX каналів для підвищення захищенності радіосистем передачі мультимедійної інформації - Барановський, А. С. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження - методи адаптації безпровідних каналів WiMAX мережі для підвищення захищеності передачі мультимедійних даних. Предмет дослідження - властивості схеми адаптаційного механізму для знаходження оптимальних шляхів адаптації фізичного каналу передачі мультимедійних даних в мережі WiMAX. У роботі в пакеті MATLAB змодельована математична модель системи радіодоступу і досліджена на предмет знаходження оптимальних шляхів адаптації фізичного каналу передачі мультимедійних даних в мережі WiMAX. Результати роботи можуть бути застосовані як в подальшому теоретичному дослідженні, так і на практиці, при розгортанні мереж доступу WiMAX
Keywords: канал зв’язку; matlab; wimax; завада